Lekdetectie Geldrop

Denkt u een lekkage te hebben of wilt u er zeker van zijn dat u geen lekkage heeft? Dan is Lekdetectie dé specialist in regio Geldrop. Door jaren ervaring gaan wij vakkundig om met lekkage om overige kosten rondom de lekkage te voorkomen. Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze 24-uurs service.

24/7 tijd voor lekkages

Een lekkage komt nooit op het juiste moment. Wij van Lekdetectie weten daar wel raad mee, onze 24-uursservice! Voor lekkages kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Hoe sneller de lekkage verholpen is, hoe minder last van schimmels en/of vochtkringen. Bent u woonachtig in of rondom Geldorp? Wij zijn binnen 24 uur bij u.

De beste materialen

Een lekkage opsporen is vaak niet zo makkelijk als u denkt. Vaak waar de vochtkringen zitten of waar u waterdruppels zit is niet de locatie van de lekkage. Met behulp van Lekdetectie sporen wij de exacte locatie op van uw lekkage. Dit wordt gedaan met de nieuwste materialen en technieken. Door deze manier bespaart u veel kosten vanwege het minimaliseren van hak of breekwerk. Wij van lekdetectie zijn zorgen voor snelle en vakkundige service in en rondom Geldrop.