Afvoer lekkage

Heeft u last van een afvoer lekkage? Heeft u ondersteuning nodig bij het opsporen en oplossen van uw lekkage? Zoek niet verder, want Lekdetectie heeft dé oplossing! Afvoer lekkage kan door verschillende oorzaken ontstaan. Een meest voorkomende oorzaak is, dat een afvoer nog steeds erg kwetsbaar is voor verstoppingen. Dit kan gebeuren doordat het water zich ophoopt en een andere weg naar buiten moet vinden. Een andere veelvoorkomende oorzaak is een breuk in de afvoer. Een afvoer kan beschadigd raken door verbouwing, verzakking of andere werkzaamheden.

Rioolinspectie

Lekkages in een riolering of afvoer kunnen wij lokaliseren door middel van een rioolinspectie. Op deze manier worden scheuren, gaten en onvoldoende afschot snel inzichtelijk. Een rioolinspectie is erg kostenbesparend. Afvoer- en rioolleidingen hoeven niet te worden opgegraven voor een visuele controle. De herstelwerkzaamheden kunnen gericht worden uitgevoerd, zodat u veel bespaard op de herstelwerkzaamheden.

Voor het oplossen van afvoer lekkage komt u daarom naar Lekdetectie! Onze ervaren en vakkundige medewerkers staan 24-uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar!

Rioolcamera
Rioolcamera
Rioolcamera
Rioolcamera