Lekkage plafond

Heeft u een lekkage aan het plafond? Het is belangrijk om bij lekkages zo snel mogelijk de oorzaak te vinden. Ziet u kringen op uw plafond verschijnen? Neem dan direct contact op met Lekdetectie om de lekkage aan het plafond op te sporen en op te lossen. Wij staan 24/7 voor u klaar met onze service!

Lekkage opsporen: makkelijk en snel met Lekdetectie

Een lekkage aan het plafond kan door meerdere oorzaken optreden. U kunt bijvoorbeeld denken aan slechte afvoerbuizen of lekkende waterleidingen. Het water ontsnapt en komt vervolgens in de muur terecht. Hierdoor ontstaan vaak verkleurde kringen aan het plafond op de plek rond de lekkage.

Verder kunnen daklekkages of badkamerlekkages ook zorgen voor kringen aan het plafond. Het kan dus voorkomen dat de schade ontstaat op een andere plek dan waar de daadwerkelijke lekkage is! Het is daarom zaak om bij lekkages echte specialisten in te schakelen die het lek tot op de millimeter kunnen achterhalen.

Wat te doen bij lekkage plafond?

Ontdekt u kringen aan uw plafond, of heeft u een vermoeden dat er ergens een lekkage zit? Schakel dan Lekdetectie in om de oorzaak zo snel mogelijk te vinden. Wij vinden de precieze plek van de lekkage, zodat breekwerk wordt vermeden. Dit zal uiteindelijk resulteren in minder kosten!

Lekdetectie is verzekerd!

Het is lastig om zelf de oorzaak van de lekkage aan uw plafond te vinden. Dit kunt u beter aan ons overlaten. Wel raden wij u aan om foto’s van uw plafond, waar de lekkage zichtbaar is, te maken. Op deze manier kunt u altijd terugvallen op uw verzekering. Uw inboedelverzekering vergoedt de meeste waterschade. Het is het belangrijk om te laten zien dat u er alles aan gedaan heeft om de schade te voorkomen.

Lekkage plafond opsporen én herstellen

Om ons in te schakelen, kunt u Lekdetectie direct bereiken via 040-2421234!