Lekkage dakkapel

Lekkage dakkapel verhelpen én repareren? Een lekkage aan het dakkapel is erg vervelend, maar hoeft niet heel ernstig te zijn. Een lekkage opsporen en repareren doet u met hulp van Lekdetectie. Met speciale lekdetectie technieken gaan wij aan de slag en realiseren wij voor u een oplossing op maat. Wij komen achter de oorzaak van de lekkage en zorgen ervoor dat de ongemakken in korte tijd verdwijnen.

Het opsporen van waterlekkages

Heeft u een lekkage ontdekt aan uw dakkapel? Of op een andere plek in uw huis? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zodoende voorkomt u eventuele vervolgschade. Door onze 24-uursservice verhelpen wij in korte tijd het lek. Bij het inschakelen van Lekdetectie vindt er een visuele inspectie van het dakkapel plaats. Hierna gebruiken wij speciale lekdetectie-apparatuur om het lek nauwkeurig te lokaliseren. Wij kunnen hiervoor de volgende hulpmiddelen inzetten:

  • Rooktesten;
  • Kleurstoftesten;
  • Endoscopie.

Dé specialist bij dakreparatie dakkapel

Door onze expertise en geavanceerde hulpmiddelen sporen wij ieder lek tot op de millimeter nauwkeurig op. Dit wordt gedaan zonder hak- en breekwerk. U heeft weinig overlast én kunt hierdoor besparen op reparatiekosten. Het is derhalve belangrijk om bij lekkages hulp van Lekdetectie in te schakelen!

Gebruik van Lekdetectie is in veel gevallen kosteloos!

Opstalverzekeringen dekken schades die zijn ontstaan door lekkage. Wel moet duidelijk zijn dat de lekkage niet voorkomen had kunnen worden. Veel verzekeringen verschillen echter onderling in het dekken van de kosten van lekkage. Wij raden u daarom aan om de voorwaarden van de verzekering goed door te nemen. Wanneer de lekkage aan uw dakkapel wordt vergoed, handelen wij dit af met uw verzekering. Wel zo makkelijk voor u, zo kunt u zich blijven bezighouden met uw eigen werkzaamheden en zorgen wij voor al uw problemen met betrekking tot de lekkage.

Direct lekkage dakkapel verhelpen én repareren

Neem direct contact op met Lekdetectie. Onze specialisten staan 24/7 klaar voor het verhelpen van lekkages bij u thuis!