Lekdetectie Arnhem

Bij een lekkage is het belangrijk om altijd snel in te grijpen. Wacht u te lang met het inschakelen van lekdetectie dan kunnen de kosten van de reparatie aanzienlijk stijgen. Bent u woonachtig in Arnhem en op zoek naar lekdetectie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Bent u dus op zoek naar lekdetectie in Arnhem, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Zelf een lekkage opsporen

Voordat u ons belt om een lekkage op te sporen, kunt u ook even zelf kijken of u het lek kan opsporen. Om zelf een lekkage op te sporen kunt u allereerst alle zichtbare leidingen controleren. Hierbij is het verstandig om de leidingen langs te lopen op vochtplekken of sporen van kalk. Met een stukje keukenrol in uw hand kunt u langs de leidingen gaan om er achter te komen of er ergens vocht op de leidingen te vinden is.

Door vochtplekken op de muur of in het plafond te volgen, kunt u zelf al vaak een goede inschatting maken waar het lek ongeveer zal zitten. Daar waar de schade het grootst is, zal het lek ergens zitten. Ook aan kromgetrokken en verkleurde kitranden kunt u zien dat het lek dichtbij is.

Lekdetectie voor al uw lekkages

Waar uw lekkage zich ook bevindt, door middel van onze nieuwste meettechnieken vinden wij de oorzaak van deze lekkage. Ook voor lekkages buitenshuis kunt u ons inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages in bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, plafond en dakkapel. Omdat onze vestigingen verspreid zijn over verschillende delen in Nederland kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn. Ook voor lekdetectie in Arnhem ben u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een grote of kleine lekkage, wij vinden de oorzaak en zorgen ervoor dat deze gemaakt wordt.

Lekkage opsporen Arnhem

Lekdetectie Arnhem opstalverzekering

Bij het kopen van een woning bent u over het algemeen verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Wanneer u schade aan uw woning heeft (en zaken die hieraan vastzitten), vergoedt deze verzekering de kosten van de schade. U kunt hierbij denken aan schade aan muren en uw plafond, maar bijvoorbeeld ook uw centrale verwarming. Of de verzekering de gevolgschade van lekkage vergoedt hangt af van de manier waarop de schade in ontstaan. Indien u bij uw opstalverzekering bent verzekerd voor de gevolgschade van lekkage, handelen wij alles af met uw verzekeraar.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij sporen uw lekkage op en zorgen ervoor dat het lek gemaakt wordt!